Política de privacidad

Política de Privacitat

De conformitat amb els articles 13 i 14 de l’RGPD, se us facilita la informació següent: Responsable: FUNDACIÓ MALLORCA TURISME – CIF G57594558 – Domicili: plaça de l’Hospital, 4, 2n. 07012, PALMA, ILLES BALEARS – Telèfon: 971 219 648 – Adreça electrònica: bbibiloni1@conselldemallorca.net Delegat de protecció de dades; Contacte: www.protecmir.com adreça electrònica: protecmirlegal@protecmir.com.

FINALITAT: A FUNDACIÓ MALLORCA TURISME tractam la informació que ens facilitau amb la finalitat de prestar els serveis i/o vendre els productes que hàgiu contractat a través del nostre web i gestionar la tramesa d’informació i prospecció comercials. Amb el fi de poder-vos oferir serveis d’acord amb els vostres interessos, elaborarem un perfil comercial, a partir de la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades partint del perfil esmentat. Les dades personals proporcionades es conserven mentre es mantingui la relació comercial i no sol·liciteu la supressió de les dades, durant un termini de 5 anys a partir de la darrera contractació i/o compra que hàgiu fet. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciteu el cessament de l’activitat. En qualsevol cas, les vostres dades de caràcter personal es conservaran mentre siguin útils per a la finalitat indicada, i sempre durant els terminis legals i per al temps necessari per a atendre possibles responsabilitats nascudes del tractament.

LEGITIMACIÓ: La base legal per al tractament de les vostres dades és l’execució del contracte mitjançant la compra del producte i/o servei, de conformitat amb el Codi de comerç i el Codi civil. És aplicable la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació, concretament els articles 20 i 21, per a la tramesa d’ofertes comercials mitjançant telecomunicacions. L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se us sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni el contracte d’adquisició de producte i/o la prestació de servei. Teniu l’obligació de facilitar les vostres dades de caràcter personal; si no les facilitau, no es pot prestar el servei i/o vendre el producte i/o facilitar l’oferta sol·licitada i gestionar la tramesa d’informació comercial.

DESTINATARIS: No se cediran dades a tercers, tret d’obligació legal. No hi ha previsió de transferència de dades a altres països. No es prenen decisions d’adequació, garanties, normes corporatives vinculants o situacions específiques aplicables.

DRETS: Teniu dret a accedir a les vostres dades personals, i a sol·licitar-ne la rectificació de les inexactes o, si s’escau, la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es varen recollir. En determinades circumstàncies, podeu sol·licitar la limitació del tractament de les vostres dades. En aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, i per motius relacionats amb la vostra situació particular, podeu oposar-vos al tractament de les vostres dades, amb la qual cosa la vostra informació personal deixarà de tractar-se per a aquelles finalitats respecte de les quals hàgiu manifestat la vostra oposició. Quan sigui tècnicament possible, podeu sol·licitar la portabilitat de les vostres dades a un altre responsable del tractament. Per a exercitar aquests drets, de conformitat amb la legislació vigent, podeu dirigir-vos per correu postal, amb la còpia –adjunta– d’un document acreditatiu de la vostra identitat (DNI), a l’adreça de FUNDACIÓ MALLORCA TURISME.

Teniu dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (http://www.agpd.es). Procedència: la mateixa persona interessada.

1.2. L’usuari accepta expressament la inclusió de les dades obtingudes durant la navegació pel web, o proporcionades mitjançant l’emplenament de qualsevol formulari, així com les derivades d’una possible relació contractual, al fitxer automatitzat de dades de caràcter personal referit en l’apartat primer. Durant el procés de recollida de dades i en cada lloc del web en el qual se sol·licitin les dades esmentades, l’usuari serà informat, ja sigui mitjançant un enllaç, ja sigui mitjançant la inclusió de les mencions oportunes al formulari mateix, del caràcter obligatori o no obligatori de la recollida de les dades. A tot usuari que decideix registrar-se en el web de la nostra entitat, li sol·licitam les dades necessàries per a la finalitat a la qual està destinada l’entitat, que no és altra que la prestació dels serveis de la Fundació.

1.3. L’usuari podrà exercitar, respecte de les dades obtingudes en la forma prevista en l’apartat anterior, els drets reconeguts en RGPD i, en particular, els drets d’accés, rectificació o cancel·lació i oposició, sempre que resulti pertinent, així com el de revocació del consentiment per a la cessió de les seves dades o per a qualsevol dels usos assenyalats. Els drets referits els podrà exercir cada usuari a través d’un formulari de sol·licitud de cancel·lació que ens sol·licitarà per correu electrònic. La sol·licitud escrita i signada la podrà enviar per correu postal a l’adreça següent: FUNDACIÓ MALLORCA TURISME – CIF G57594558 – Domicili: plaça de l’Hospital, 4, 2n. 07012, PALMA, ILLES BALEARS. En ambdós casos adjuntarà una fotocòpia del seu DNI.

1.4. FUNDACIÓ MALLORCA TURISME informa que si un USUARI vol registrar-se en el web, se li demanarà tota una sèrie de dades d’emplenament obligatori, tal com ja hem comentat anteriorment, per la qual cosa si no aporta/emplena les dades esmentades, no es produirà l’alta en el web de la FUNDACIÓ MALLORCA TURISME. Serà obligació de tots els usuaris garantir que la informació que aportin sigui exacta i que estigui actualitzada.

1.10. L’usuari i/o usuari web accepta expressament que les seves dades de caràcter personal siguin utilitzades per a la gestió, administració, prestació, ampliació i millora dels serveis, acceptant expressament la recepció de butlletins informatius; les seves dades només seran utilitzades per gestionar la tramesa d’aquest butlletí.

1.12. L’entitat garanteix la confidencialitat de les dades de caràcter personal. Això no obstant, revelarà a les autoritats públiques competents les dades personals i qualsevol altra informació que estigui en poder seu o sigui accessible a través dels seus sistemes i sigui requerida de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables al cas. Les dades de caràcter personal podran ser conservades als fitxers titularitat de la FUNDACIÓ MALLORCA TURISME, fins i tot una vegada finalitzades les relacions formalitzades a través del web de l’entitat, exclusivament amb les finalitats indicades anteriorment i, en tot cas, durant els terminis legalment establerts, a disposició d’autoritats administratives o judicials.

POLÍTIQUES DE GALETES (COOKIES)

L’entitat FUNDACIÓ MALLORCA TURISME – CIF G57594558 – Domicili: plaça de l’Hospital, 4, 2n. 07012, PALMA, ILLES BALEARS , de conformitat amb l’article 22.2 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI), informa expressament l’usuari que aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, l’usuari accepta expressament l’ús que fem de les galetes. Tanmateix, l’usuari té l’opció d’impedir la generació de galetes i d’eliminar-les mitjançant la selecció de l’opció corresponent al seu navegador. En cas de bloquejar l’ús de les galetes al seu navegador, és possible que alguns serveis o funcionalitats del web no estiguin disponibles.

A) S’entenen per galetes pròpies aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que és gestionat pel mateix editor i des del qual es presta el servei sol·licitat per l’usuari.

Què és una galeta?

Una galeta és un fitxer que es descarrega als llocs web, i que determinats webs envien al navegador i que s’emmagatzemen al terminal de l’usuari: un ordinador personal, un telèfon mòbil, una tauleta, etc. Aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la seva visita, com l’idioma i les opcions preferides, cosa que li pot permetre recuperar informació sobre la navegació que s’efectua des del seu equip. D’aquesta manera es pretén facilitar la seva pròxima visita i fer que el lloc resulti més útil, perquè se’n personalitza el contingut.

Com s’utilitzen les galetes?

En navegar per aquest lloc web, l’usuari accepta que es puguin instal·lar galetes al seu terminal, les quals ens permeten saber la informació següent:

Informació estadística de l’ús del web.
La connexió de l’usuari per mantenir la sessió activa al web.
El format del web preferent en l’accés des de dispositius mòbils.
Les últimes cerques fetes en els serveis del web i dades de personalització d’aquests serveis.
Informació sobre els anuncis que es mostren a l’usuari.
Informació de les enquestes en què ha participat l’usuari.
Dades de la connexió amb les xarxes socials per als usuaris que accedeixen amb el seu usuari de Facebook o Twitter.

Tipus de galetes utilitzades

Aquest web utilitza tant galetes temporals de sessió com galetes permanents. Les galetes de sessió emmagatzemen dades únicament mentre l’usuari accedeix al web, i les galetes permanents emmagatzemen les dades al terminal perquè siguin utilitzades en més d’una sessió. Se solen fer servir per emmagatzemar informació que només interessa conservar per a la prestació del servei sol·licitat per l’usuari en una sola ocasió.

Segons la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes a través de les galetes, el web pot utilitzar:

Galetes tècniques

Galetes tècniques: són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través d’un lloc web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que s’hi ofereixin, com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, fer el procés de compra d’una comanda, fer la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.

Galetes de personalització

Galetes de personalització: són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris al terminal de l’usuari, com, per exemple, l’idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix al servei, la configuració regional des d’on accedeix al servei, la geolocalització del terminal i la configuració regional des d’on accedeix al servei.

Galetes publicitàries

Galetes publicitàries: són aquelles que permeten la gestió, de la manera més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs en un lloc web, aplicació o plataforma des del qual presta el servei sol·licitat partint de criteris com el contingut editat o la freqüència amb la qual es mostren els anuncis.

Galetes de publicitat comportamental

Galetes de publicitat comportamental: són aquelles que permeten la gestió, de la manera més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs en un lloc web, aplicació o plataforma des del qual presta el servei sol·licitat. Aquestes galetes emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, la qual cosa permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció d’aquest perfil.

Galetes d’anàlisis estadístiques

Galetes d’anàlisis estadístiques: són aquelles que permeten fer el seguiment i l’anàlisi del comportament dels usuaris als llocs web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de galetes s’utilitza en el mesurament de l’activitat del lloc web, aplicació o plataforma i per a l’elaboració de perfils de navegació dels usuaris dels llocs esmentats, a fi d’introduir millores en el servei en funció de les dades d’ús dels usuaris.

Galetes de tercers

B) Galetes de tercers: són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes a través de les galetes. En alguns llocs web s’hi poden instal·lar galetes de tercers que permeten gestionar i millorar els serveis oferts, com, per exemple, serveis estadístics de Google Analytics i Comscore.

L’entitat utilitza en aquest lloc web les galetes que es detallen a continuació:

COOKIES DE GOOGLE

Cookie de Google: __ga Informació: ‘Cookies’ d’anàlisis estadístiques. Caduca: 2 anys des de creació o actualització. Descripció: (Google). aquesta cookie permet distingir als Usuaris que naveguen pel lloc web, però sense que, en cap cas, ens permeti conèixer la identitat dels mateixos.

Cookie de Google: __gat Informació: Cookies’ d’anàlisis estadístiques. Caduca: 2 anys des de creació o actualització. Descripció: Cookie fixada per analytics.js; llibreria Javascript propietat de Google. La llibreria analytics.js forma part de Google Universal Analytics i utilitza aquesta cookie d’origen que conté un identificador per diferenciar entre els diferents objectes de seguiment creats en la sessió.

Cookie de GOOGLE: APISID,HSID,NID,SAPISID,SID,SSID,CONSENT, LOGIN_INFO GEUP Informació: 2 anys Descripció: Aquestes cookies són utilitzats per Google per emmagatzemar les preferències de l’usuari i la informació durant la visualització de les pàgines amb els mapes de Google en ells.

Cookie de Google: NID Informació: Caduca: 2 anys des de creació o actualització Descripció: Aquestes cookies són utilitzats per Google per emmagatzemar les preferències de l’usuari i la informació durant la visualització de les pàgines amb els mapes de Google en ells.

Cookie de Google: CONSENT Informació: Caduca: 2 anys des de creació o actualització Descripció: Aquestes cookies són utilitzats per Google per emmagatzemar les preferències de l’usuari i la informació durant la visualització de les pàgines amb els mapes de Google en ells.

Cookie de Google: NID Informació: ‘Cookies’ de Google. Descripció: Cookies publicitàries que permeten optimitzar i personalitzar els anuncis mostrats en navegar.

COOKIES DE YOTUBE

Cookie de Youtube: APISID,HSID, NID,SAPISID,SID,SSID,CONSENT, LOGIN_INFO GEUP Informació: 2 anys Descripció: Aquestes cookies són utilitzats per Google per emmagatzemar les preferències de l’usuari i la informació durant la visualització dels videos de youtube i l’accés a xarxes socials .

Cookie de Youtube: CONSENT Informació: ‘Cookies’ de Youtube.. Descripció: Aquestes cookies són utilitzats per Google I YOUTUBE per emmagatzemar les preferències de l’usuari i la informació durant la visualització dels videos de youtube i l’accés a xarxes socials .

Cookie de Youtube: _NID Informació: ‘Cookies’ de Youtube.. Descripció: Aquestes cookies són utilitzats per Google I YOUTUBE per emmagatzemar les preferències de l’usuari i la informació durant la visualització dels videos de youtube i l’accés a xarxes socials .

Com administrar galetes al navegador?

L’usuari té l’opció de permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al seu terminal:

Com administrar les galetes als ordinadors

Si vols permetre l’ús de galetes del nostre lloc, per favor, segueix les instruccions següents:

Google Chrome

En obrir el navegador, clica ‘Eines’ en la part superior i selecciona la pestanya ‘Opcions’.
Dins ‘Opcions’, clica ‘Privacitat’.
Marca ‘Permetre l’administració de galetes’.

Microsoft Internet Explorer 6.0, 7.0, 8.0, 9.0

En obrir el navegador, clica ‘Eines’ en la part superior i selecciona la pestanya ’Opcions’.
Revisa la pestanya ‘Privacitat’ assegurant-te que està configurada amb un nivell de seguretat mitjà o inferior.
Si la configuració d’Internet no és mitjana, s’estaran bloquejant les galetes.

Mozilla Firefox

En obrir el navegador, clica ‘Eines’ en la part superior i selecciona la pestanya ‘Opcions’.
Selecciona la icona ‘Privacitat’.
Clica ‘Galetes’ i marca ‘Permetre la instal·lació de galetes’.

Safari

En obrir el navegador, clica ‘Eines’ en la part superior i selecciona la pestanya ‘Opcions’.
Clica la pestanya ‘Seguretat’ i revisa si l’opció ‘Bloqueja l’accés de galetes de tercers’ està marcada.
Clica ‘Desa’.

La instal·lació de galetes a Mac

Si tens un Mac i vols permetre l’accés de les nostres galetes al teu ordinador, per favor, segueix les instruccions següents:

Microsoft Internet Explorer 5.0 en OSX

Entra a l’Explorer i selecciona ‘Preferències’ a la barra de navegació.
Desplaça’t cap avall fins que vegis ‘Galetes’ just davall dels arxius rebuts.
Marca ‘No ho tornis a demanar’.

Safari en OSX

Entra al Safari i selecciona ‘Preferències’ a la barra de navegació.
Clica la pestanya ‘Seguretat’ i marca l’opció ‘Accepta les galetes’.
Selecciona l’opció ‘Només des del lloc actual en què estic navegant’.

Mozilla i Netscape en OSX

Entra al Mozilla o Netscape i en la part superior del teu navegador marca l’opció ‘Preferències’.
Desplaça’t cap avall fins que vegis ‘Galetes’ just davall de ‘Privacitat i seguretat’.
Marca l’opció ‘Permet l’accés de galetes només des del lloc actual’

Opera

Entra a l’Opera i selecciona ‘Menú’ i ‘Ajustaments’ a la barra de navegació.
Selecciona ‘Preferències’ i clica la pestanya ‘Avançat’.
Marca l’opció ‘Accepta les galetes’. En cas de bloquejar l’ús de galetes al navegador, és possible que alguns serveis o funcionalitats del web no estiguin disponibles.

En alguns navegadors es poden configurar regles específiques per administrar galetes per lloc web, la qual cosa ofereix un control més precís sobre la privacitat. Això significa que es poden inhabilitar galetes de tots els llocs tret d’aquells en els quals es confiï.

TRACTAMENT DE PATRONAT

De conformitat amb els articles 13 i 14 de l’RGPD, se us facilita la informació següent: Responsable: FUNDACIÓ MALLORCA TURISME – CIF G57594558 – Domicili: plaça de l’Hospital, 4, 2n. 07012, PALMA, ILLES BALEARS – Telèfon: 971 219 648 – Adreça electrònica: bbibiloni1@conselldemallorca.net Delegat de protecció de dades; Contacte: wwwprotecmir.com  adreça electrònica: protecmirlegal@protecmir.com.

FINALITAT: A FUNDACIÓ MALLORCA TURISME tractam la informació que ens facilitau amb la finalitat de complir els fins de la Fundació, i de gestionar, controlar i complir les obligacions legals d’aquesta. Les dades personals que ens heu proporcionat es conservaran mentre es mantingui el consentiment exprés i no en sol·liciteu la supressió, durant un termini de 5 anys des de la vostra baixa a la Fundació o com a membre de la Junta de Govern. En qualsevol cas, les vostres dades de caràcter personal es conservaran mentre siguin útils per a la finalitat indicada, i sempre durant els terminis legals i per al temps necessari per a atendre possibles responsabilitats nascudes del tractament.

LEGITIMACIÓ: La base legal per al tractament de les vostres dades és el compliment de les finalitats de l’associació de conformitat amb la Llei 50/2002, de 26 de desembre, de fundacions. Existeix l’obligació de facilitar les dades de caràcter personal o, en cas contrari, no podreu ser membre de la Fundació ni de la Junta de Govern.

DESTINATARIS: No se cediran dades a tercers, tret d’obligació legal. No hi ha previsió de transferència de dades a altres països. No es prenen decisions d’adequació, garanties, normes corporatives vinculants o situacions específiques aplicables.

DRETS: Teniu dret a accedir a les vostres dades personals, i a sol·licitar-ne la rectificació de les inexactes o, si s’escau, la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es varen recollir. En determinades circumstàncies, podeu sol·licitar la limitació del tractament de les vostres dades. En aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, i per motius relacionats amb la vostra situació particular, podeu oposar-vos al tractament de les vostres dades, amb la qual cosa la vostra informació personal deixarà de tractar-se per a aquelles finalitats respecte de les quals hàgiu manifestat la vostra oposició. Quan sigui tècnicament possible, podeu sol·licitar la portabilitat de les vostres dades a un altre responsable del tractament. Per a exercitar aquests drets, de conformitat amb la legislació vigent, podeu dirigir-vos per correu postal, amb la còpia –adjunta– d’un document acreditatiu de la vostra identitat (DNI), a l’adreça de FUNDACIÓ MALLORCA TURISME.

Teniu dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (http://www.agpd.es). Procedència: la mateixa persona interessada.

TRACTAMENT DE PATROCINATS PROFESSIONALS

De conformitat amb els articles 13 i 14 de l’RGPD, se us facilita la informació següent: Responsable: FUNDACIÓ MALLORCA TURISME – CIF G57594558 – Domicili: plaça de l’Hospital, 4, 2n. 07012, PALMA, ILLES BALEARS – Telèfon: 971 219 648 – Adreça electrònica: bbibiloni1@conselldemallorca.net Delegat de protecció de dades; Contacte: www.protecmir.com  adreça electrònica: protecmirlegal@protecmir.com.

FINALITAT: A FUNDACIÓ MALLORCA TURISME tractam la informació que ens facilitau amb la finalitat de complir els fins de la Fundació, prestar-vos els serveis de la Fundació com a patrocinador, gestionar l’enviament d’informació i prospecció comercial i complir les obligacions comptables i fiscals. No s’elabora cap perfil comercial a partir d’aquesta informació. Les dades personals que ens heu proporcionat es conservaran mentre es mantingui la relació amb la Fundació o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals. En qualsevol cas, les vostres dades de caràcter personal es conservaran mentre siguin útils per a la finalitat indicada, i sempre durant els terminis legals i per al temps necessari per a atendre possibles responsabilitats nascudes del tractament.

LEGITIMACIÓ: La base legal per al tractament de les vostres dades és el compliment de les finalitats de la Fundació, de conformitat amb la Llei 50/2002, de 26 de desembre, de fundacions, i el consentiment que hi heu prestat. Resulta d’aplicació la Llei de serveis de societat de la informació 34/2002, art. 20 i 21, per a la tramesa d’ofertes comercials mitjançant telecomunicacions. L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se us sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest us condicioni com a membre de la Fundació. Teniu l’obligació de facilitar les dades de caràcter personal o, en cas contrari, no podreu formar part de la Fundació ni rebre serveis d’aquesta o beneficiar-vos-en. Existeix l’obligació de facilitar el consentiment per a poder efectuar ofertes prospectives i enviar-vos informació comercial.

DESTINATARIS: No se cediran dades a tercers, tret d’obligació legal. No hi ha previsió de transferència de dades a altres països. No es prenen decisions d’adequació, garanties, normes corporatives vinculants o situacions específiques aplicables.

DRETS: Teniu dret a accedir a les vostres dades personals, i a sol·licitar-ne la rectificació de les inexactes o, si s’escau, la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es varen recollir. En determinades circumstàncies, podeu sol·licitar la limitació del tractament de les vostres dades. En aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, i per motius relacionats amb la vostra situació particular, podeu oposar-vos al tractament de les vostres dades, amb la qual cosa la vostra informació personal deixarà de tractar-se per a aquelles finalitats respecte de les quals hàgiu manifestat la vostra oposició. Quan sigui tècnicament possible, podeu sol·licitar la portabilitat de les vostres dades a un altre responsable del tractament. Per a exercitar aquests drets, de conformitat amb la legislació vigent, podeu dirigir-vos per correu postal, amb la còpia –adjunta– d’un document acreditatiu de la vostra identitat (DNI), a l’adreça de FUNDACIÓ MALLORCA TURISME.

Teniu dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (http://www.agpd.es). Procedència: la mateixa persona interessada.

TRACTAMENT DE PATROCINATS EMPRESES

De conformitat amb els articles 13 i 14 de l’RGPD, se us facilita la informació següent: Responsable: FUNDACIÓ MALLORCA TURISME – CIF G57594558 – Domicili: plaça de l’Hospital, 4, 2n. 07012, PALMA, ILLES BALEARS – Telèfon: 971 219 648 – Adreça electrònica: bbibiloni1@conselldemallorca.net Delegat de protecció de dades; Contacte: tractament www.protecmir.com  adreça electrònica: protecmirlegal@protecmir.com.

FINALITAT: A FUNDACIÓ MALLORCA TURISME tractam la informació que ens facilitau amb la finalitat de complir els fins de la Fundació, prestar-vos els serveis de la Fundació com a patrocinador, gestionar l’enviament d’informació i prospecció comercial i complir les obligacions comptables i fiscals. No s’elabora cap perfil comercial a partir d’aquesta informació. Les dades que ens heu proporcionat es conservaran mentre es mantingui la relació amb la Fundació o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals. En qualsevol cas, les vostres dades de caràcter personal es conservaran mentre siguin útils per a la finalitat indicada, i sempre durant els terminis legals i per al temps necessari per a atendre possibles responsabilitats nascudes del tractament.

LEGITIMACIÓ: La base legal per al tractament de les vostres dades és el compliment de les finalitats de la Fundació, de conformitat amb la Llei 50/2002, de 26 de desembre, de fundacions, i el consentiment que hi heu prestat. Resulta d’aplicació la Llei de serveis de societat de la informació 34/2002, art. 20 i 21, per a la tramesa d’ofertes comercials mitjançant telecomunicacions. L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se us sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest us condicioni com a membre de la Fundació. Teniu l’obligació de facilitar les dades de caràcter personal o, en cas contrari, no podreu formar part de la Fundació ni rebre serveis d’aquesta o beneficiar-vos-en. Existeix l’obligació de facilitar el consentiment per a poder efectuar ofertes prospectives i enviar-vos informació comercial.

DESTINATARIS: No se cediran dades a tercers, tret d’obligació legal. No hi ha previsió de transferència de dades a altres països. No es prenen decisions d’adequació, garanties, normes corporatives vinculants o situacions específiques aplicables.

DRETS: Teniu dret a accedir a les vostres dades personals, i a sol·licitar-ne la rectificació de les inexactes o, si s’escau, la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es varen recollir. En determinades circumstàncies, podeu sol·licitar la limitació del tractament de les vostres dades. En aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, i per motius relacionats amb la vostra situació particular, podeu oposar-vos al tractament de les vostres dades, amb la qual cosa la vostra informació personal deixarà de tractar-se per a aquelles finalitats respecte de les quals hàgiu manifestat la vostra oposició. Quan sigui tècnicament possible, podeu sol·licitar la portabilitat de les vostres dades a un altre responsable del tractament. Per a exercitar aquests drets, de conformitat amb la legislació vigent, podeu dirigir-vos per correu postal, amb la còpia –adjunta– d’un document acreditatiu de la vostra identitat (DNI), a l’adreça de FUNDACIÓ MALLORCA TURISME.

Teniu dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (http://www.agpd.es). Procedència: la mateixa persona interessada.

TRACTAMENT DE COMPTABILITAT

De conformitat amb els articles 13 i 14 de l’RGPD, se us facilita la informació següent: Responsable: FUNDACIÓ MALLORCA TURISME – CIF G57594558 – Domicili: plaça de l’Hospital, 4, 2n. 07012, PALMA, ILLES BALEARS – Telèfon: 971 219 648 – Adreça electrònica: bbibiloni1@conselldemallorca.net Delegat de protecció de dades; Contacte:  www.protecmir.com  adreça electrònica: protecmirlegal@protecmir.com.

FINALITAT: A FUNDACIÓ MALLORCA TURISME tractam la informació que ens facilitau amb la finalitat de complir les obligacions comptables i fiscals. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i no sol·liciteu la supressió de les dades, durant un termini de cinc anys a partir de la darrera contractació i/o compra que hàgiu fet. En qualsevol cas, les vostres dades de caràcter personal es conservaran mentre siguin útils per a la finalitat indicada, i sempre durant els terminis legals i per al temps necessari per a atendre possibles responsabilitats nascudes del tractament.

LEGITIMACIÓ: La base legal per al tractament de les vostres dades és l’obligació d’emetre factures, de conformitat amb el Codi de comerç, la Llei general tributària, la Llei de l’impost sobre societats i la Llei de l’impost sobre la renda de les persones físiques. Teniu l’obligació de facilitar les dades de caràcter personal; si no les facilitau, no es pot prestar el servei i/o vendre el producte.

DESTINATARIS: No se cediran dades a tercers, tret d’obligació legal. No hi ha previsió de transferència de dades a altres països. No es prenen decisions d’adequació, garanties, normes corporatives vinculants o situacions específiques aplicables.

DRETS: Teniu dret a accedir a les vostres dades personals, i a sol·licitar-ne la rectificació de les inexactes o, si s’escau, la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es varen recollir. En determinades circumstàncies, podeu sol·licitar la limitació del tractament de les vostres dades. En aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, i per motius relacionats amb la vostra situació particular, podeu oposar-vos al tractament de les vostres dades, amb la qual cosa la vostra informació personal deixarà de tractar-se per a aquelles finalitats respecte de les quals hàgiu manifestat la vostra oposició. Quan sigui tècnicament possible, podeu sol·licitar la portabilitat de les vostres dades a un altre responsable del tractament. Per a exercitar aquests drets, de conformitat amb la legislació vigent, podeu dirigir-vos per correu postal, amb la còpia –adjunta– d’un document acreditatiu de la vostra identitat (DNI), a l’adreça de FUNDACIÓ MALLORCA TURISME.

Teniu dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (http://www.agpd.es). Procedència: la mateixa persona interessada.

TRACTAMENT DE PROVEÏDORS

De conformitat amb els articles 13 i 14 de l’RGPD, se us facilita la informació següent: Responsable: FUNDACIÓ MALLORCA TURISME – CIF G57594558 – Domicili: plaça de l’Hospital, 4, 2n. 07012, PALMA, ILLES BALEARS – Telèfon: 971 219 648 – Adreça electrònica: bbibiloni1@conselldemallorca.net Delegat de protecció de dades; Contacte: www.protecmir.com  adreça electrònica: protecmirlegal@protecmir.com.

FINALITAT: A FUNDACIÓ MALLORCA TURISME tractam la informació que ens facilitau per a poder fer comandes i facturar els serveis. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i no sol·liciteu la supressió de les dades, durant un termini de cinc anys a partir de la darrera contractació efectuada. En qualsevol cas, les vostres dades de caràcter personal es conservaran mentre siguin útils per a la finalitat indicada, i sempre durant els terminis legals i per al temps necessari per a atendre possibles responsabilitats nascudes del tractament.

LEGITIMACIÓ: La base legal per al tractament de les vostres dades és l’obligació d’emetre factures, de conformitat amb el Codi de comerç, la Llei general tributària, la Llei de l’impost sobre societats i la Llei de l’impost sobre la renda de les persones físiques. Teniu l’obligació de facilitar les dades de caràcter personal; si no les facilitau, no es pot contractar el servei o producte.

DESTINATARIS: No se cediran dades a tercers, tret d’obligació legal. No hi ha previsió de transferència de dades a altres països. No es prenen decisions d’adequació, garanties, normes corporatives vinculants o situacions específiques aplicables.

DRETS: Teniu dret a accedir a les vostres dades personals, i a sol·licitar-ne la rectificació de les inexactes o, si s’escau, la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es varen recollir. En determinades circumstàncies, podeu sol·licitar la limitació del tractament de les vostres dades. En aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, i per motius relacionats amb la vostra situació particular, podeu oposar-vos al tractament de les vostres dades, amb la qual cosa la vostra informació personal deixarà de tractar-se per a aquelles finalitats respecte de les quals hàgiu manifestat la vostra oposició. Quan sigui tècnicament possible, podeu sol·licitar la portabilitat de les vostres dades a un altre responsable del tractament. Per a exercitar aquests drets, de conformitat amb la legislació vigent, podeu dirigir-vos per correu postal, amb la còpia –adjunta– d’un document acreditatiu de la vostra identitat (DNI), a l’adreça de FUNDACIÓ MALLORCA TURISME.

Teniu dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (http://www.agpd.es). Procedència: la mateixa persona interessada.

TRACTAMENT D’EMPLEATS

De conformitat amb els articles 13 i 14 de l’RGPD, se us facilita la informació següent: Responsable: FUNDACIÓ MALLORCA TURISME – CIF G57594558 – Domicili: plaça de l’Hospital, 4, 2n. 07012, PALMA, ILLES BALEARS – Telèfon: 971 219 648 – Adreça electrònica: bbibiloni1@conselldemallorca.net Delegat de protecció de dades; Contacte: www.protecmir.com  adreça electrònica: protecmirlegal@protecmir.com.

FINALITAT: A FUNDACIÓ MALLORCA TURISME tractam la informació que ens facilitau amb la finalitat de gestionar la relació laboral entitat-empleat. Tractam les dades de caràcter personal amb la finalitat d’elaborar contractes, nòmines i assegurances socials (TC1 i TC2), complir les obligacions laborals i pagar les nòmines. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació laboral i no sol·liciteu la supressió de les dades, durant un termini de cinc anys a partir de l’extinció de la relació laboral entre ambdues parts. En qualsevol cas, les vostres dades de caràcter personal es conservaran mentre siguin útils per a la finalitat indicada, i sempre durant els terminis legals i per al temps necessari per a atendre possibles responsabilitats nascudes del tractament.

LEGITIMACIÓ: La base legal per al tractament de les vostres dades és el compliment de les obligacions legals recollides a l’Estatut dels treballadors, la Llei general de la Seguretat Social, la Llei de prevenció de riscs laborals i altra normativa legal vigent. Teniu l’obligació de facilitar les dades de caràcter personal; si no les facilitau, no podrem contractar-vos.

DESTINATARIS: Se cediran les vostres dades a la Tresoreria de la Seguretat Social, l’Agència Tributària, el SEPE, i l’administració pública competent, a l’empresa de prevenció de riscs laborals, la mútua d’accidents, els bancs i la gestoria i/o assessoria, i a les empreses contractistes en el supòsits de subcontractes. No hi ha previsió de transferència de dades a altres països. No es prenen decisions d’adequació, garanties, normes corporatives vinculants o situacions específiques aplicables.

DRETS: Teniu dret a accedir a les vostres dades personals, i a sol·licitar-ne la rectificació de les inexactes o, si s’escau, la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es varen recollir. En determinades circumstàncies, podeu sol·licitar la limitació del tractament de les vostres dades. En aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, i per motius relacionats amb la vostra situació particular, podeu oposar-vos al tractament de les vostres dades, amb la qual cosa la vostra informació personal deixarà de tractar-se per a aquelles finalitats respecte de les quals hàgiu manifestat la vostra oposició. Quan sigui tècnicament possible, podeu sol·licitar la portabilitat de les vostres dades a un altre responsable del tractament. Per a exercitar aquests drets, de conformitat amb la legislació vigent, podeu dirigir-vos per correu postal, amb la còpia –adjunta– d’un document acreditatiu de la vostra identitat (DNI), a l’adreça de FUNDACIÓ MALLORCA TURISME.

Teniu dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (http://www.agpd.es). Procedència: la mateixa persona interessada.

TRACTAMENT D’USUARIS WEB

De conformitat amb els articles 13 i 14 de l’RGPD, se us facilita la informació següent: Responsable: FUNDACIÓ MALLORCA TURISME – CIF G57594558 – Domicili: plaça de l’Hospital, 4, 2n. 07012, PALMA, ILLES BALEARS – Telèfon: 971 219 648 – Adreça electrònica: bbibiloni1@conselldemallorca.net Delegat de protecció de dades; Contacte: www.protecmir.com  adreça electrònica: protecmirlegal@protecmir.com.

FINALITAT: A FUNDACIÓ MALLORCA TURISME tractam la informació que ens facilitau amb la finalitat de prestar els serveis i/o vendre els productes que hàgiu contractat a través del nostre web i gestionar la tramesa d’informació i prospecció comercials. Amb el fi de poder-vos oferir serveis d’acord amb els vostres interessos, elaborarem un perfil comercial, a partir de la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades partint del perfil esmentat. Les dades personals proporcionades es conserven mentre es mantingui la relació comercial i no sol·liciteu la supressió de les dades, durant un termini de 5 anys a partir de la darrera contractació i/o compra que hàgiu fet. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciteu el cessament de l’activitat. En qualsevol cas, les vostres dades de caràcter personal es conservaran mentre siguin útils per a la finalitat indicada, i sempre durant els terminis legals i per al temps necessari per a atendre possibles responsabilitats nascudes del tractament.

LEGITIMACIÓ: La base legal per al tractament de les vostres dades és l’execució del contracte mitjançant la compra del producte i/o servei, de conformitat amb el Codi de comerç i el Codi civil. És aplicable la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació, concretament els articles 20 i 21, per a la tramesa d’ofertes comercials mitjançant telecomunicacions. L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se us sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni el contracte d’adquisició de producte i/o la prestació de servei. Teniu l’obligació de facilitar les vostres dades de caràcter personal; si no les facilitau, no es pot prestar el servei i/o vendre el producte i/o facilitar l’oferta sol·licitada i gestionar la tramesa d’informació comercial.

DESTINATARIS: No se cediran dades a tercers, tret d’obligació legal. No hi ha previsió de transferència de dades a altres països. No es prenen decisions d’adequació, garanties, normes corporatives vinculants o situacions específiques aplicables.

DRETS: Teniu dret a accedir a les vostres dades personals, i a sol·licitar-ne la rectificació de les inexactes o, si s’escau, la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es varen recollir. En determinades circumstàncies, podeu sol·licitar la limitació del tractament de les vostres dades. En aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, i per motius relacionats amb la vostra situació particular, podeu oposar-vos al tractament de les vostres dades, amb la qual cosa la vostra informació personal deixarà de tractar-se per a aquelles finalitats respecte de les quals hàgiu manifestat la vostra oposició. Quan sigui tècnicament possible, podeu sol·licitar la portabilitat de les vostres dades a un altre responsable del tractament. Per a exercitar aquests drets, de conformitat amb la legislació vigent, podeu dirigir-vos per correu postal, amb la còpia –adjunta– d’un document acreditatiu de la vostra identitat (DNI), a l’adreça de FUNDACIÓ MALLORCA TURISME.

Teniu dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (http://www.agpd.es). Procedència: la mateixa persona interessada.

TRACTAMENT DE NEWSLETTER/MAILING

De conformitat amb els articles 13 i 14 de l’RGPD, se us facilita la informació següent: Responsable: FUNDACIÓ MALLORCA TURISME – CIF G57594558 – Domicili: plaça de l’Hospital, 4, 2n. 07012, PALMA, ILLES BALEARS – Telèfon: 971 219 648 – Adreça electrònica: bbibiloni1@conselldemallorca.net Delegat de protecció de dades; Contacte: www.protecmir.com  adreça electrònica: protecmirlegal@protecmir.com.

FINALITAT: A FUNDACIÓ MALLORCA TURISME tractam la informació que ens facilitau amb la finalitat d’enviar-vos ofertes personalitzades sobre els productes i/o serveis de l’empresa, gestionar la tramesa de la informació i prospecció comercials. A més, tractam la informació dels nostres clients que han contractat els nostres productes i serveis a fi d’enviar-vos-en ofertes personalitzades. Amb el fi de poder-vos oferir els nostres productes i serveis, d’acord amb els vostres interessos, elaborarem un perfil comercial, a partir de la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades partint del perfil esmentat. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre mantingueu el consentiment exprés i no sol·liciteu la supressió de les dades, durant un termini de 5 anys a partir de la darrera contractació i/o compra que hàgiu fet. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciteu el cessament de l’activitat. En qualsevol cas, les vostres dades de caràcter personal es conservaran mentre siguin útils per a la finalitat indicada, i sempre durant els terminis legals i per al temps necessari per a atendre possibles responsabilitats nascudes del tractament.

LEGITIMACIÓ: La base legal per al tractament de les vostres dades és l’execució del contracte mitjançant la contractació del producte i/o servei, de conformitat amb la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació, concretament els articles 20 i 21. L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se us sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni el contracte d’adquisició de producte i/o prestació de servei. Hi ha l’obligació de facilitar les dades de caràcter personal i el consentiment per a gestionar la tramesa d’informació publicitària i prospecció comercial.

DESTINATARIS: No se cediran dades a tercers, tret d’obligació legal. No hi ha previsió de transferència de dades a altres països. No es prenen decisions d’adequació, garanties, normes corporatives vinculants o situacions específiques aplicables.

DRETS: Teniu dret a accedir a les vostres dades personals, i a sol·licitar-ne la rectificació de les inexactes o, si s’escau, la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es varen recollir. En determinades circumstàncies, podeu sol·licitar la limitació del tractament de les vostres dades. En aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, i per motius relacionats amb la vostra situació particular, podeu oposar-vos al tractament de les vostres dades, amb la qual cosa la vostra informació personal deixarà de tractar-se per a aquelles finalitats respecte de les quals hàgiu manifestat la vostra oposició. Quan sigui tècnicament possible, podeu sol·licitar la portabilitat de les vostres dades a un altre responsable del tractament. Per a exercitar aquests drets, de conformitat amb la legislació vigent, podeu dirigir-vos per correu postal, amb la còpia –adjunta– d’un document acreditatiu de la vostra identitat (DNI), a l’adreça de FUNDACIÓ MALLORCA TURISME.

Teniu dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (http://www.agpd.es). Procedència: la mateixa persona interessada.